
Menukaart voor groepen vanaf 12 personen
Vooraf
Tomatensoep
6.5
geserveerd met stokbrood met kruidenboter
Uiensoep
10.-
geserveerd met stokbrood met kruidenboter en een kaascrouton
Carpaccio
10
Rundercarpaccio met Parmazaanse kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise
Stokbrood, half
4
met kruidenboter
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Schnitzel
19
met zigeunersaus of champignonsaus
Boerenschnitzel
20
Spareribs
22
Tournedos Herinkhave
32
Ossenhaas van de grill met kruidenboter
Varkenshaas
21
met champignonroomsaus
Deze gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost, gebakken aardappels en friet.
Visgerecht
Zalmfilet
23
met bearnaisesaus
Nagerechten
Nagerechten
Sorbet
6
Vanille-ijs met vruchtjes en slagroom
Coupe ijs
5
Kleine sorbet
Dame Blanche
6
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Pecan Toffee Droom
8
Pecan toffee merinque met vanille-ijs, advocaat en slagroom